Džemo, ty vždy něčím překvapíš, ať už jídlo, či pití, přeji krásné žití nejen v Novém roce, ale i před tím na Vánoce. :o)
20.12.2007 13:35:00 | NikitaNikaT.
viděla jsem
už leccos rozkvétat...
tak doufám,
že ty, jako poeta,
neztratíš
úsměv
sluncem prohřívaný...
že v příštím roce
díky rozkvétání
tvých slov
bude tu prostě
rozvoněně!!
(a žádná mrákava,
jen oči rozzářené)
:o*
20.12.2007 11:50:00 | Cecilka