oh.... vidím.. že se tady stále nic nezměnilo.. pořád stejně krásné verše.. :) co pohladí ... :)
17.01.2008 13:49:00 | Najlin
I já děkuji Vám pane,
za písmenka krásně veršované
taky se přidám s přáním svým
snad najdu ten správný rým
Tak jako vloni
i letos zas
přídávám poklonu
každému z Vás
poslední svíčka naděje hoří
ať štastný je každý
kdo v ní věří
23.12.2007 18:41:00 | Pika
*i na úvěr bych Lásku vzal
*však nějak není k mání
*já ptal se v různých obchodech
*tak díky za to popřávání
21.12.2007 18:11:00 | Báček
Dík... za to jmelí...
je mi darem
do léku, který tolik třeba...
Dík... za tvé přání...
vonná láska
pro život víc, než pro hlad chleba...
20.12.2007 13:21:00 | Cecilka