Anotace: Všem, kteří to tady mají rádi a v poslední době byli nešťastní ze stavu Literu.
Souhlasím se Sen, ještě je taková, neučesaná, jen tak, jak ráno vstala, ale jak všichni víme, i takové mají občas něco do sebe..:)
20.12.2007 17:16:00 | prostě Zuzana
Trochu jiný styl básně.Musí se člověk do ní vžít.První část se mi zdá lepší.
20.12.2007 14:55:00 | s.e.n