Nechápu sama sebe
Proč chci
mít vedle sebe
někoho jako seš ty?
Tak necitlivej a zlej
ničim tim sama sebe
a je to hrozný
jsem
sebedestruktivní...
Víš
miluju tě,
asi kvůli těm věcem
který jsem si o tobě
-o nás-
vysnila...
Už nikdy
ti nemůžu napsat
ale tak ráda
bych to dělala
každou vteřinu
mýho posranýho života...
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: Anežka, embryo v hlave, niemante, 0-0, Barunka=o), Bíša, qpal, Pišák, Simísek, kavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)