S prázdnýma rukama
Anotace: Nevěřím, že to pomůže.
S prázdnýma rukama
Tak
dobře.Já to udělám.
Pošlu tě
do prdele
a třeba
se rozpláčeš
a přestaneš býti
sprostou figurínou
na dálkové ovládání
v nesprávných rukách.
Přečteno 421x
Tipy 9
Poslední tipující: s.e.n, Pišák, už ne pernikova princezna
Komentáře (4)
Komentujících (4)