Z očí do očí
Anotace: příliš mnoho omylů...
Ostruhy lásky
S uzdou z lýka
V polibku jednom
Dřít i hřát
Jak mohl´s mě tak ponechat?
V piškotech vášně
Tančit srdcem
k liniím z očí do očí
„Díváš se“
Spálí, uskočí
Jen abych mohla lhát
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, Herjann Skald Vargstjern, Lisa.Ginmi, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (1)