Anotace: jsem dnes pěknej dezolát/třeba se to povede, vytáhnem svý múzy a hodíme je za tebe...
Proč vlastně takové slovo jako dostačující existuje.. Jakmile o něčem řekneš, že to je dostačující, je jasné, že ti to nestačí.,.Dostačující koment, myslím.
21.12.2007 16:47:00 | prostě Zuzana
"A cesty bývaj delší tam a krátký zpátky." A to jim možná dodává smysl:)..
Tenhle tejden, March a Homer:), jsem ráda..
20.12.2007 21:43:00 | Bludička*