nevím jestli se do té propasti dívám čelem nebo ji mám za zády ale je tu .)
09.01.2009 23:45:00 | LaBiL
Že to není tak ohromující? OMG, ta nejlepší báseň o šílenství, co jsem zatím četl... Někdo je v mé hlavě, ale já to nejsem... Génius, nebo blázen? Hranice je opravdu velice tenká.
22.12.2007 18:40:00 | J.U. Ray