Poznávám své já
Vysvlečená ze sebelhaní
a vyzývavých póz
bez stárnoucí vzájemnosti
a kupy ztrátového času
/po kapsách/
obyčejná až do sladkosti
mrazivých myšlenek
s tisícem příběhů
vrytých do pleti
učím se poznávat
to co dávno vím
stokrát za sebou
prohrávám
snad někdy zvítězím
já chci zůstat prostě jen svá
něžná i hříšně bouřlivá
dáma i větrná poběhlice
bez pout a hrubých přetváření
a prachu ze zašlých pocitů
chci prostě jen přežít
a nelitovat
Přečteno 343x
Tipy 7
Poslední tipující: maena, Bean, Bíša, HarryHH
Komentáře (3)
Komentujících (3)