Rolníci slova ....
Anotace: ...a myšlenek ...
.
I jeden hlas,
převáží misku vah
a rozum v půli cesty
nesrazí si vaz.
Jen jeden klas,
hladové nenasytí
a přece dobrý hospodář
úrodu s ním do sítě chytí
A proto slovo v nás
zaorám v naději,
že najde svojich drah
potřebných pro naše bytí ...
*
Přečteno 339x
Tipy 26
Poslední tipující: Rikitan, prostě já, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, callowsick, Michal Kvido, jedam, En, Nút, prostějanek, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)