Prosím Ježíšku
Anotace: ..nejen pro mé děti..
Na okamžik ten nejdelší
nechat dokonalý svět
co odnese hloupost na křídlech svých..
slzy života napořád
ať schované zůstanou
v chladivých závějích..
všechny pocity prožívat
někdy chytit si kousíček štěstí
do dlaní otevřených..
přes hradbu tichých dálek
vrátit se na chvíli
do míst dávno přečtených..
kouzelné zvonky radosti
nechat je všechny rozeznít
když smutek leží na očích..
sen s duhovým nádechem
k vidění i ve všední den
co vyčaruje jen upřímný smích..
Přečteno 701x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bean, bobi bobie, maena, Bíša, Oblázek, Psavec, NikitaNikaT., Pišák
Komentáře (4)
Komentujících (4)