Anotace: .....
bůch není...
jediný kdo tvůj bol změní..
jsi ty..
bůch není..
jen tvé srdce a tvá duše
ostatní jsou
mýty..
sevřeni vlastním bohem..
uvnitř sebe..
napněme křídla
než nám čas uletí...
21.12.2007 14:12:00 | Bean