Míchám si barev všehochuť,
leckterá z nich i hezky voní,
ale ten obraz..buď jak buď,
pořád mi mluví podvědomím..
chtěla bych ho i přemlouvat,
aby se tvářil trošku vážně..
vychází mi z něj jediné,
a sice, že dál budu..bláznem..
:o)
08.01.2008 14:50:00 | Cecilka