Nilský kříž
Anotace: Nil, Egypt a spousta historie
Nilský kříž,
od egyptských bohů.
U brány vidím mříž
nikam se dostat nemohu..
Symbol všeho záhadného,
tolik tajemného.
Nosím tě na krku,
půjdou mi bohové
pomoci?
Nebo snad rakev mou,
oplakávati?
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1, Bíša
Komentáře (0)