Anotace: (...o mých rolích na jevišti světa...)
Pár slov k těm láskám: Před pár lety jsem zjistila, že mé platonické modly mají někde hluboko v sobě tu zmatenou, povrchní, nedokonalou a občas nenávidění hodnou věc, které se říká lidská duše. A víš co je zajímavé? Od té doby, kdy to vím, si jich dokážu mnohem víc vážit, protože vím, že každý úspěch, každou výhru a každou minutu štěstí si museli vybojovat, že jim nebyla bohem naservírována na stříbrném podnose.
Ve chvíli, kdy člověk objeví smysl a radost právě v tom věčném rvaní se se životem, začne být opravdu šťastný :-)
09.01.2008 17:18:00 | Lisa.Ginmi
možná bude znít trapně, co napíšu já....ale... závidím ti totiž... já jsem přestala mít ráda už i život... a k formě básně... je to něco jiného než na co jsem zvyklá... nicméně... eee... nečekej nic chytrého... prostě na mě tvá slova zapůsobila... a díky:)
31.12.2007 04:09:00 | m.ela
V pravdě je síla,
přestože kolikrát
jsem bita byla....=(
PF2008 Ať je lepší...
29.12.2007 23:26:00 | Aziel
Pekné, ale najviac sa mi páčil ten záver :)
Prajem pekné Vianoce.
22.12.2007 15:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba