Anotace: jen myšlenky ,text, není to ani báseň vlastně,jen jestli se to bude někomu líbit skouším :) ...
de z toho strach..ale je to sqely!!..po dlouhy dobe te zravim:)
22.12.2007 23:05:00 | Adrianne Nesser
ta blízkost,kdy uvězněn jsi v hloubce cizích očí...a bojíš se, že lehkost hvězd /s nádechem příštím/ lekne se a jinam skočí...
22.12.2007 20:44:00 | ztracená