Básnění si
Ty okamžiky
krása čisté bílé
když hlavou proudí mi
uplynulé chvíle
Jen tak z plezíru
špiním svůj příděl papíru
a slovy na míru
látám
disharmonii klavíru
A když myšlenky
toulají se
v nedohlednu
má můza stojí na stupátku
a podává mi karimatku
na výlet do jiných krajů
kde si stále jen tak hraju
chycena do vlastních sítí
dokud mě zas nezachytí
reality loutkář hbitý
Přečteno 392x
Tipy 30
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Adrianne Nesser, Rádoby zoufalá, paranoidandroid, kokeš od pana krbce, Equus przewalski, Emily Winnacott, s.e.n, Pišák, maena, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)