Anotace: schoulená postava v nekonečné kostce zrcadel jej obklopujících. a všechna zrcadla odrazem světla sdělují to samé. 'JSI ZBYTEČNÝ!'
smutné..
když v zrcadle postrádáš odraz lásky..
smutné..
když nevrací se k tobě něha zpět..
smutné..
když minulost ti připisuje vrásky..
smutné..
když nevidíš, že žiješ..tady, teď..
07.01.2008 20:33:00 | Cecilka
rekl bych veledílo
Řím by ti padl nejspíš k nohám...
pak by se jedlo...a hlavně pilo
a nejeden v zrdcadle pravdy
by zjevil se jak pohan..
23.12.2007 09:26:00 | Bean
Mocky pěkná, povedla se.
Tahle stavy taky občas mám...
Akorát tam máš jednu chybku v poslední sloce. Mezi "trápí" a "li ti chybí pomlčka:-)
21.12.2007 20:09:00 | Nikytu