Tunel..
Anotace: dum spíró spéró.......
Každý tunel
každé kdyby..
má svůj konec
a svůj začátek
své dobro
i své chyby
Vejdeš -li
pak už musíš..
tam
anebo nazpátek
Nemůžeš se
za strom schovat
nebo nocí poletovat
zmizet mezi hvězdami
vlastně... můžeš
skoro všechno
je-li tunel
za vámi...
Přečteno 248x
Tipy 9
Poslední tipující: Kozoroh 1, Varda, Michal Kvido, Cecilka, Psavec, HarryHH, cevert
Komentáře (4)
Komentujících (4)