Anotace: Nádherné dnešní odpoledne... Miluju, miluju... A nejsou to prázdný slova.. čekala jsem a přemýšlela než to řeknu aby to nebyla jen trapná fráze...co se opakuje pořád dokola a ve výsledku nic neznamená...
woh :) sem ráda, že už si neškrtne ani zapalovač..... kvůli němu to stojí za to, tomu věřim :) a kyž ho miluješ, tak dvojnásob!!!!! (prasaa se mají rádi, prasata sou kamaái - tam si plácnem!)
21.12.2007 20:31:00 | stmivani.na.lepsi.casy