Vánoční
Stříbrné zvonky krásně zvoní,
to spadlo na zem stříbro z hvězd.
A letos, stejně jako vloni
betlémskou hvězdou nech se vést.
Ať zavede tě k jesličkám,
kde Spasitel světa tiše spí.
Vždyť narodil se kvůli nám
v té dávné noci vánoční.
Přečteno 958x
Tipy 6
Poslední tipující: Antares, AlenaMarieK, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)