Za vozem cestou pokrytou prachem klopýtá láska ztracená.
Je plná touhou a prázdná strachem v žebráckých šatech bez jména.
Kdo jí dá ruku a vodu podá?
Kdo si jí pustí přes svůj práh?
Kdo chce mít duši sevřenou touhou, v hlavě mít prázdno a v srdci strach.