Přesýpací hodiny
Anotace: O přesýpacích hodinách
Přesýpací hodiny,
sýpou a
sýpou a
sýpou.
Jejich hlas se rozléhá
v prázdné místnosti
pýchou a
pýchou a
pýchou.
Že přesýpací hodiny,
jsou minulostí všichni
píšou a
píšou a
píšou
jim ortel, pročež
hodiny však stále
dýšou a
dýšou a
dýšou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)