Slza!
Dneska se v mých mrtvých,
hnědých očích narodila kapička.
Dlouze se rozhlíží
a já celá překvapená
ani nedýchám a čekám co se bude dít.
Poválí se ze strany na stranu
a už si to šine dolů po tváři.
Potvůrka!
Koulí se a třpytí jako
malá perlička.
Už vím co je to!
Pláču!!
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Danah, Nessy, NikitaNikaT., Pišák, Cot death
Komentáře (2)
Komentujících (2)