Anotace: ..básně už píše jedině špatné..dnešní doba, stejně jako všechny ostatní, lidské doby, si ani nesaslouží jiné..
jen pojďte
už tady na váš čekám
zadupejte do země
vše
v co jsem věřila
a poslední měsíce
už jen doufala
roztrhejte mě na kusy
na kousky a na zrnka
a rozsypte po cestách