Co šeptalo
poslouchala jsem ticho
šeptalo cosi o skřípotu
mosazných starých tramvají.
zvýšilo hlas, prý sny se nezdají
jen tak.
Jen tak.
Jen takhle trhnout krajáčem
a vylít všechno mlíko, pane.
Nepoznaně
ke mně jste se vkrad
a možná jste byl rád
že hřeju.
A já hřeju.
Noční tramvají
skřípavá poslouchám střípky sedadel
a tiše si broukám
že nejsem jiná
a že ta tramvaj
je ta nová
neonová.
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, adida, Lisa.Ginmi, spare, Bíša, fialová
Komentáře (1)
Komentujících (1)