Opadaný strom
Anotace: neni mi lito vas!..je mi lito me! a to je asi moje chyba/////naka starsi vec..
Opadaný strom.
A ovoce nenese
Stejně
Žádný nehcci!
Bylo by schnilý
Schnilý jako tvoje povaha!
A proto podzim.
Podzimní kvítí
Stejně studený jako ty!
Chladný vítr tvého silného hlasu..
Nemůžu..
Jsem tak silná abych šla dál..
Ale ne kuli tobě
Ne pro tvoje štěstí.
Vždycky a jedině
Jenom kuli sobě!
/jo miluju samasebe/
21.11.007
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, kryndy, Barunka=o), embryo v hlave, kucky, Bíša, Liss Durman
Komentáře (2)
Komentujících (2)