bylo nebylo
...
Chtěla jsem se vzdát básní
pro tebe
polibek něžnýho aněla
vrátit
jenže zdál se mi sen o kříži
olivovým
po zlatých řetězech šplhat
do nebe
na rukou vůni skořice a máty
vanilky
do zlata vyleštěný prasátko
na protější zdi
směje se mi
jako každý rok
vánoce
Přečteno 290x
Tipy 14
Poslední tipující: Ceký, Lota, spare, dva, Aťan, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, Veru, Lucie Teru, Bíša, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)