Anotace: U babičky... já bych ty pomalý dospělý zabila :)
Kam ten spěch? :-) Když už se jí, tak si člověk musí dát záležet a vychutnat si to! Zvlášť když je to štědrovečerní večeře, kterou máme jen jednou do roka...
23.12.2007 17:02:00 | Chancer
taky me to vzdycky stvalo...ale ted uz an to pecu...pac ja jsem vzdycky hladova:) a jim dlouho:))
23.12.2007 15:57:00 | Me and you and all the others