Samota
Anotace: Je to o tom, že samota je přítelkyně duchovně hledajících, nebot´ o samotě člověk poznává sebe sama a Boha
V tichu a osamění,
rozjímám o podstatě bytí.
Hledím k Věčnosti
a vím, že samota
je krásná učitelka.
Samota odkrývá pravdu,
samota zpívá písní nalezení
sebe sama.
Samota je od Boha dar pro ty,
kdo Jej hledají.
Ve svém nitru
žiji sám.
Nikdo nevchází
a nikdo nemůže vejít.
Když odvrátil jsem
pozornost svou od světa,
pak zbaven všeho
a bez iluzí o sobě,
volal jsem Boha
ve svatyni
posvátné samoty.
Kdo nenalezl pravdu o sobě
neporozumí nikdy.
Každý jsme sám
a kolik duší,
tolik k Bohu cest.
Samota, ta zpívá
svou písen nalezení,
zasvěcení
a osvícení.
Komentáře (0)