Vánoční-Kam se poděl Ježíšek?
Anotace: Vánoční-Kam se poděl Ježíšek?
Vánoční-Kam se poděl Ježíšek?
Střepy koule vánoční se válejí po zemi.
A já mám vztek,možná na vesmír ,i na celej svět.
Do očí řinou se mi slzy.
A teď já se ptám?
Osude ,co po mě ještě víc chtějí?
Už mám dost těhlech svátku-prej říkalo se jim ,svátky něhy?
Fakt?A kdy to bylo?Mám pocit ,že asi tak před sto léty.
Všude samej spěch,nervozita a nadávky…
A v obchoďákách zněj vánoční koledy.
Zjistila jsem ,že se nám snažej vnutit americký příběhy.
Kolem samej Santa Claus….
Mám ho dost!
Dědek ve směsným červeným kabátku…kterej ptá se dětí ,zda-li mu řeknou svoje přání…???
Tak kam jsme se to dostali?
Kde je ten pán jménem Ježíšek?
Jež nemá žádnou podobu?
„Jen“ cinká na zvoneček… a umí milovat i bez směšného kabátku!
Tak kde je?
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (3)
Komentujících (3)