...kruté přiznání,ale jasně rozumově napsaný problém v čem to vězí,ještě napsat co s tím. A kdo se to naučí ten se vyléčí a já budu rád,že ubude nešťastných.
02.04.2008 01:04:00 | WAYWARD
chyť život a zatoč s ním,je jedno, na kterou stranu,až budeš v něm,on si tě pootočí 1*
14.01.2008 19:03:00 | cevert
držím palčeky Tobě i všem,
ať je každý zítřek
tím nejkrásnějším dnem
30.12.2007 13:33:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Já vím a děkuji, jen to jde zatím ještě těžko, ještě minulost mě pořád dohání a já musím něco řešit, co po smrti toho neřáda pořád není dořešeno a pak se mi o tom zdá, ale vím že nejde zůstavat tam kde jsem. Díky za komenty :o)
27.12.2007 15:12:00 | Jahudkka
Chyť život a dej ho do všeho co děláš... vepiš ho na papír, upleť z něj cop... udělej všechno, aby byl s tebou a když budeš snažit, tak bude...
25.12.2007 19:19:00 | .K.r.i.s.t.y.