Na krku nosila
lesklý
omytý od krve a hříchů
ale zevnitř byl byl plesnivý a prožraný červy zžírající klid duší
houpal se v chůzi
jako její
plná kulatá picassova
ňadra
a spletené copy jako lékořice
Chodila ke zpovědi
bála se hříchů
Když do ní vnikal u televize a piva a denních keců
myslela ne mě řekla