Páni v sakách
Anotace: K čemu slouží? Anotace? K psaní prázdných teček? ...
Ó vy páni v sakách
moci páni
vy jenom tak tlachat
Za maskou "spořádanosti", "čistoty", "lidskosti"
"dobrého vychování"
co se skrývá?
Nejste lidi?
Ale stroje?
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)