Anotace: ...dárek hozený do ticha
touha..je zakladnim hnacem lictva
tuzeb je mnoho...
chtič..je spojen s ukojením
(muj nazor pokud jde o termíny..)
to, ze jsem stale roztouzeny
je tvoji zasluhou
jsi proste tipem ženy
u které moje touhy
nikdy nezemřou...
vim..je to spise z rise utopie..
vsak nadej není klišé..
stále žije..
26.12.2007 09:12:00 | Bean
Taky si myslím že touha je chtíč a chtíč je touha..jedno bez druhého není..a obě jsou jedno
23.12.2007 20:02:00 | Halar