Anotace: od pana Pipa
Procházky pana Pipa jsou úplně nejvíc nejlepčí! Juhú....vidím tu duhu...:-)
11.02.2009 10:51:00 | zvířenka
Zbloudilý běžkař u vrátek
špatně namazané lyže..?
pak vůně citrónu
z horkého čaje
teplo pohlazení
to je jen něžné
duhy žití ..
nádherný začátek..
hladivá je tahle..tvá "o)
18.01.2008 11:06:00 | Nút