Ozdoba
Zasejc se kývá,
červená ozdoba,
vánočky skýva,
červená podoba
má se v ozdobě,
jako perla skví,
já vládnu porobě,
o mě všechny sní.
Já jsem ten hodný,
uzurpátora synáček,
kdo bude mi škodný,
nechám v krvi vymáčet.
Zasejc se kývá,
červená ozdoba,
koleda zpívá,
kdo pozná krev na ozdobě?
Komentáře (0)