SRDCE
Tvé srdce je jako z ledu,
Neděláš z toho velkou vědu.
Nás ostatní tvé řeči bolí,
Posloucháme je s velkou nevolí
Lámeš srdce jak na běžícím pásu,
Dokonce ani neměníš trasu.
Je ti jedno, která to tentokrát bude,
Tvé činy jsou vidět všude.
Jsi lamač dívčích srdcí,
Plný síly a zlé moci.
Každá od tebe se nechá zlákat,
Pak nezbude jí nic, jen plakat…
Komentáře (0)