Konec nevědomosti
Anotace: Takto skončilo mé dětství
Kradou mé sny.
Nenávidím je a pláču celé dny.
Byl jsem dítě a věřil v něco,
zasněný a vysmátý jak lečo.
Teď nemám nic,
Sny se rozplynuly,
a veškeré slepé radosti uhynuly.
Možná jsem si byl jistý tím,
že vše časem upadne ve stín,
přesto nechtěl jsem se smířit
a hlavou strach dále šířit..
Proč už to nadšení opadlo?
Trápím se,protože to tak dopadlo?
Měl jsem radost a teď?
Nemám nic,jen ten vztek.
Kdy už to skončí?
Kdy už se nebudu muset na toto ptát?
Přečteno 361x
Tipy 9
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, Natálie T., Vladimír P., simsa, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)