Anotace: Omlouvám se za tyhle básničky takhle před Vánoci kdy by mělo být všechno veselé... Přeju všem hezký Vánoce... Užijte si je hlavně v klidu! Jinak to ani nemá cenu... Miluju a zároveň to nedokážu unést... Motám se v kruhu..
matonko....preju hezky,krasny,nejlepsi vanoce....netrap se...ty chybky za to nestojej...
24.12.2007 10:45:00 | embryo v hlave
Netrap se, napsali jsme to podobně a ve stejný den...Dnes je ale svátek, tak si ho užijme, přeju ti štěstí, zdraví a ostatní přijde samo...
24.12.2007 10:40:00 | Pišák