Vánoční přání
Jen Tobě, jen dnes na pár dní,
posílám krátké, přání vánoční...
Jen pro Tebe dnes, letos naposledy,
děkuji, žes byl mi občas opratěmi..
Nakonec pro Tebe, jedenkrát a dost,
zašeptám, byls a jsi pro mě moc.
Loučím se letos, zas v dalším roce,
ať vyhledaj opět se, naše srdce ..
Na další rok ..
Přečteno 941x
Tipy 5
Poslední tipující: d---, Psavec, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)