Holka
Anotace: ono to vůbec není lehky- dospět.
Přemyšlela večer dlouho,
Velka holka, velka holka.
Stačil pohled pouha pouhý,
št'astna holka, št'astna holka.
Pampelíšek natrhala,
Nečekala, nečekala.
Pak v pokojí se sluchátkem,
Poslouchala, poslouchala.
Ráno přemyšlela dlouho,
Mála nezkušena holka..
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Mácha
Komentáře (0)