Túto myšlienku som už kdesi počula, ale spracovaná do veršov znie zaujímavo. Celkom fain báseň. :) Ale niektoré rýmy pokulhávajú... Toto by som na tvojej tvorbe celkovo ešte vylepšila. Ak naozaj chceš vydať tú zbierku, tak na každej jednej básni formálne ešte popracuj. Toť moja rada ... ;)
30.03.2008 00:15:00 | lennerka