Jdu za tebou
Daleko předaleko
Odešla‘s maminko
Byla jsi mi vším
Celým mým světem
Však teď již vím
Že se opět sejdem
Pomalu jdu za tebou
Nic jiného nevnímám
Život nechám za sebou
Jen jediné přání mám
S tebou zase být
Nejen o tom snít
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, WAYWARD, Vlk v rouše, kavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)