"Vánoce"
Vánoce staly se svátky prachů,
Ježíšek umřel v komerčním prachu..
Ty svátky ztratily všechen cit,
Lidé už nechtějí spolu být,
jen píší si navzájem, ta hloupá klišé,
že purpura voní na plotně tiše,
pak stromeček- dárečky-andělé
na závěr „šťastné a veselé“.
Vánoce mrví tupý kýč,
ať už jsou sakra zase pryč.
Přečteno 839x
Tipy 5
Poslední tipující: kavec, Marylin, Lorellin, Veru
Komentáře (1)
Komentujících (1)