Pro své vzácné příchozí
V zapadlém kraji
kde Bůh chodí spát
chtěla bych dneska
ráno posnídat
podat ti ruku
věnovat úsměv
zaplašit muka
a zahnat hněv
být s tebou v dobrém
oporou ve zlém ti být
svět je tak krásný
slyším zvony znít
zvonění andělské
na věčný čas
chystej se k večeři
slyš můj hlas
všem těm kdo truchlí
lásku chci dát
všechny kdo pláčí
chci naučit se smát
všem kdo o to stojí
své srdce otvírat
a slzy utírat
je večer sváteční
tak jen svou sílu posbírat
a vám ji dát
Přečteno 582x
Tipy 31
Poslední tipující: Verule, zzlatý, Cecilka, bobi bobie, Lorraine, jedam, Mango-Holka, prostějanek, Žqáry, kavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)