Dobré jitro přeji všem
kteří svá srdce otvírají
kdy duše
proměněné v cherubíny
se vznáší
v nové modři jitřní
jen aby ukryly
svou plachou stydlivost
do barev
vlčích máků.
A dobré jitro přeji všem
láskám svým
když oči otvírají
povznesené krásou snů
spředenou
něžností představ prožitku
jenž polibek
vloží na čela
a odežene černý stín.