jó, předsudky... krása se prý snoubí s prázdnou hlavou... ale co já můžu říkat. já nejsem ani hezká a v hlavě toho, pravda, nemám taky moc, tudíž jsem to měla coby člověk bez zkušenosti asi ponechat bez komentáře...
25.12.2007 20:48:00 | Já Esther Ruth
Jako by mi to někoho připomínalo... Jednu nádhernou slečnu tam od vás...
24.12.2007 21:29:00 | slepý tambor
Krása není všechno, duše a srdce má větší cenu. Pochmurná báseň, ale má cosi do sebe, je v ní aj trocha upřímnosti.
24.12.2007 17:29:00 | NikitaNikaT.