Vánoční přání
Anotace: co dodat,snad jen všem šťastný a veselý vánoce:)
Až hvězdy nebe ozdobí,
ve městě zavřou poslední krám,
celý den se budem cpát cukrovím
a nikdo dneska nebude sám.
Pod stromkem dárků bude dost
a já bych vám teď chtěla přát,
ať v krku neskončí žádná kost
a v noci můžete v klidu spát.
Přečteno 666x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, kavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)