osamocené=smutné Vánoce
Anotace: Vánoce, Vánoce odcházejí, zpívejme přátelé.. prostě asi je jen tak nezačnu mít ráda..
Zas ten čas vánoční,
už přichází pocity vnitřní.
Stesk,smutek a slzy,
kéž byla bych sama - na mezi.
Okolo jen bílý sníh
a milý lidé ve vzpomínkách mých.
Jen to občas stačí,
protože i život jednou skončí.
"Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli."
Jean de la Bruyére
Komentáře (0)